היצרנים הביעו עוד תמיהה על החלטת הרשות להפסיק את עבודת ועדת המשנה לקידום החשמל הפרטי ירון קסטנבאום: "התעריפים מפלים את היצרנים הפרטיים ביחס לחברת החשמל" מקורות בממשלה: "התעריפים מספקים רשת ביטחון מספקת"
[לאתר ועידת ישראל לעסקים] צור בן דוד, מייסד Blue Eye בועידת ישראל לעסקים של "גלובס": "הקלינטק לא יכול להעתיק מודלים עסקיים מתעשיית ההייטק והביומד. מדובר בסקטור שמרני יותר שחייב להפוך במהירות, תוך 3-4 שנים, לחברות רווחיות ש"מחזיקות מים"
פאנל סיום ועידת ישראל לעסקים של "גלובס" לכל ידיעות הוועידה אהוד ברק: "פקידי ממשל צריכים לא להתבלבל ולחשוב שהם צריכים לנהל את המנהלים שלהם" בנימין נתניהו: "אומרים שלקחתי לאנשים את הפנסיה - זה פשוט לא נכון" ציפי לבני: "יש פוליטיקאים שמציעים את עצמם ומהלכים אימים על הציבור בישראל
שלמה שמלצר, יו"ר קבוצת שלמה, השתתף בפאנל בנושא "השפעת המשבר העולמי על שכר המנהלים" בוועידת ישראל לעסקים, ולא התרשם מקיצוצי שכר המנכ"לים עליהם מודיעות חלק מהחברות הציבוריות
מנכ"ל משרד רה"מ בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס": "המציאות התקשורתית שאנחנו חיים לפעמים מעצימה ויכוחים, ודיונים לגיטימיים הופכים לעימותים"
מנכ"ל אל-על בפאנל שעסק בהתנהלות תקשורתית בעת משבר בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס": "אנו משתדלים להעביר לעובדים שלנו בצורה בלתי אמצעית את הבעיות שבפניהן אנו עומדים, אבל באותה נשימה לספר להם גם על הפתרונות. מי שלא עושה כך עשוי לגרום לארגון שלו להכנס ל'לופ' של נבואות שמגשימות את עצמן" לכל הידיעות מוועידת ישראל לעסקים
ח"כ מיכאל מלכיאור: "לפקיד האחרון במשרד האוצר יש יותר משקל מאשר לשרת החינוך" "צריך להעביר חקיקה שקובעת שהחינוך הציבורי יקבל את כל ההעדפה, כדי שלא תהיה בריחה לחינוך הפרטי. אם זה לא יקרה תוך שנה-שנתיים, אין עתיד לחינוך הציבורי"
"המשבר הוא פיננסי הגם שאנו מתמקדים כאן במשבר הריאלי - עד כה יצאנו בסדר אבל זה לא מבטיח שום דבר ולכן אני בעד שמרנות" ידין ענתבי: "בטווח הארוך אומר שלעולם הכלכלה הישראלית לא יכולה להיות בפוזיציה יותר שמרנית מכלכלות אחרות"
כך אמר פרופ' שלמה מיטל במסגרת הפאנל על השקעות בסין והודו בוועידת ישראל לעסקים ד"ר אלי אופר, המדען הראשי במשרד התמ"ת: "כיום כבר לא תמיד משתלם להעביר את היצור לסין, בעיקר לא כאשר מדובר בייצור של טכנולוגיה או בהשקעה במו"פ"
לשידור ישיר של ועידת ישראל לעסקים לחץ כאן יו"ר ההסתדרות דיבר בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" "בשבוע שעבר הייתי בישיבה של לשכת התיאום של כל הארגונים הכלכליים, בה כל אחד דיבר מבטנו והשמיע את המצוקה בה הוא שרוי, היתה קריאה פה אחד: 'אנחנו קוראים לך להשבית את המשק'" "אני לקחתי החלטה ולא השבתתי את המשק"
לשידור ישיר של ועידת ישראל לעסקים לחץ כאן לכל ידיעות הוועידה יו"ר אלרוב: "אלרוב היא לא חברת עדר שרצה לאן שכולם רצים - הודו, סין ורוסיה" תקף את שר האוצר, רוני בר-און: "הוא דיבר פה חצי שעה, ולא הבנתי כלום. מה שהוא אמר לא רלוונטי"
לשידור ישיר של ועידת ישראל לעסקים לחץ כאן בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" אמרה יעל אנדורן, מנכ"ל עמיתים: "צריכה להיות הגבלה על חלוקת דיבידנדים. חלק מהבטוחות שניתנו לא טובות או לא קיימות"
ניר גלעד, מנכ"ל החברה לישראל ובעבר החשכ"ל: "היום אף אחד לא מוכן לקחת את הסיכון במסגרת תהליך קבלת ההחלטות"
לשידור ישיר של ועידת ישראל לעסקים לחץ כאן הסקירה הוצגה בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" על פי סקירת ה"אקונומיסט", המשבר הכלכלי תופס את ישראל במצב הגרוע ביותר מבחינה פוליטית, "חודשיים לפני בחירות ועם ראש ממשלה מכהן חלש"
בפאנל על פוטנציאל ההשקעות בברזיל במסגרת ועידת ישראל לעסקים 2008 נשא דברים עדי מרום, חבר בדירקטריון קבוצת GVT ברזיל. החברה הפועלת בברזיל מאז שנת 1999
הבעלים של ECI ובעל השליטה בחברת הטלקום הברזילאית GVT אמר כי בתור מי שהשקיע כמיליארד דולר בברזיל המפגש עם מערכת השלטון והחוק של ברזיל היא שקופה לחלוטין ובסטנדרטים מערביים, וכך גם מערכת הבנקאות
אריק פינטובנימין נתניהובנק הפועליםברזילגלובסיזמותסביבהעסקים קטנים ובינונייםעצמאיםקיצוצי שכר