בעלי חברות הכבלים, יצחק תשובה, נוני מוזס ואליעזר פישמן במשא ומתן לרכישת השליטה בחברת הסלולר
פרטנר 
. המדובר במשא ומתן רציני, אם כי עדיין ראשוני, ולפיו ירכשו בעלי חברות הכבלים חלק מהאחזקה, או את כל האחזקה של בעל השליטה בפרטנר, הקונגלומרט ההונגקונגי האצ'יסון, המחזיק ב- 52.1% ממניות חברת הסלולר.
על פי המסתמן, בכוונת בעלי חברות הכבלים למזג את פעילות פרטנר עם זאת של הכבלים, כדי ליצור קבוצת תקשורת שתתחרה בזאת של בזק
וזאת שתתהווה סביב סלקום. שווי השוק של פרטנר עומד נכון להיום על 1.24 מיליארד דולר, אך לחברה מניות רדומות בשווי של כ- 200 מיליון דולר, כך ששווייה גבוה יותר. לכן, על בעלי חברות הכבלים לגייס סכום גדול מאד כדי להצליח ולרכוש את השליטה בפרטנר, גם אם לא יהיה המדובר בכל מניות האצ'יסון.
לפני כשנה וחצי נכשל ניסיון הפוך של השתלטות פרטנר על חברות הכבלים, לאחר שחברת הסלולר כבר סיכמה עם מתב על רכישתה תמורת 1450 דולר למנוי, אולם הבנקים דרשו סכום גבוה יותר עבור תבל, ולכן העסקה נכשלה. ההגיון העסקי במיזוג פעילות פרטנר והכבלים עדיין נותר, ולכן נעשה עתה ניסיון הפוך להשתלטות על פרטנר, אם כי בסופו של דבר מיזוג הפעילות יהיה דומה למתווה הקודם, במקרה ומיזוג כזה אכן ייצא אל הפועל.
פרטנר שיחררה הערב הודעה לבורסה בתגובה לידיעה, בה הודיעה כי במסגרת בחינת אפשרויות שונות בנוגע להשלמת מיזוג של חברות הכבלים התקיימו מגעים בין נציגי הבעלים של חברות כבלים לבין נציגי בעלת השליטה בפרטנר, לבחינת אפשרות לרכישת השליטה בפרטנר.
בפרטנר, וכן בקבוצת דלק
, שדלק השקעות ונכסים, חברה-בת (100%) שלה, המחזיקה ב-40% ממניות מת"ב, מדגישים כי, "בשלב מוקדם זה לא סוכם על תנאי העסקה או על מבנה העסקה, ולא ידוע מי יהיו הצדדים לעיסקה, ואין כל וודאות שהעיסקה בכלל תצא אל הפועל".
אליעזר פישמן הוא בעל השליטה ב"גלובס"
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.