משקיעים זרים רכשו בשבוע שעבר בניין משרדים בן 4,500 מ"ר ברחוב ולנברג 14 ברמת החי"ל בת"א. המשקיעים שילמו כ-3 מיליון דולר, שהם 666 דולר למ"ר. הבניין מאוכלס בתפוסה של 75%, ומניב הכנסה שנתית כך שהמשקיע נהנה מתשואה של 9% על השקעתו.
לדברי יועץ נת"מ נכסים, ראובן בומש, אשר באמצעותו נעשתה העיסקה, הבניין כיום איננו בתפוסה מלאה, כך שעם שדרוג הבניין ואכלוס יתרת השטחים הפנויים, התשואה על ההשקעה תגיע ל-11%. קבוצת נת"מ קיבלה על עצמה את הטיפול בהשכרת השטחים הפנויים.
בעסקאות נוספות שביצעה נת"מ: חברת היי-טק אשר העבירה משכנה ממגדלי עזריאלי שכרה משרדים בשטח של 360 מ"ר ברחוב הברזל 31, רמת החי"ל בת"א. החברה תשלם דמי שכירות של 22 דולר למ"ר לחודש. הבניין מאוכלס בתפוסה של 97%.
בעיסקה אחרת, חברת היי-טק שכרה משרדים ברמת גמר, בשטח של 300 מ"ר, ברחוב הנגר 22 בקדמת היי-טק הוד השרון. החברה תשלם דמי שכירות של 10 דולר למ"ר, בחוזה לתקופה של 5 שנים.
מחלקת ההשקעות של קבוצת נת"מ הכינה השנה הערכות שווי והעניקה ייעוץ נדל"ני בעסקאות בשווי של למעלה מ-300 מיליון דולר. בין היתר ייעצה נת"מ לקרן הנדל"ן הבריטית London and Regional Properties אשר התעניינה ברכישת נכסי חברת גרנית הכרמל בתמורה לכ-200 מיליון דולר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.