רשת מסעדות ספגטים פותחת סניף ראשון בירושלים, בהשקעה של 2 מיליון שקל. הרשת שכרה חנות בשטח של 370 מ"ר ובה 150 מקומות ישיבה, ברחוב הלל 35 בירושלים, בדמי שכירות של 15 דולר למ"ר לחודש, בחוזה לתקופה של 10 שנים. המסעדה החדשה תנוהל ע"י הזכיינים המקומיים, בני חוג'ה ומושיק כהן. המסעדה עוצבה ע"י המעצבת שרון בר און.
דרור נחושתן, מנכ"ל משותף ברשת, אמר: "אנו צופים כי במהלך השנה הקרובה נפתח כ-5 מסעדות נוספות".
רשת ספגטים, הנמצאת בבעלות משותפת של דרור נחושתן, גדי גרנות ומשה ויינגרטן, מונה כיום 13 סניפים ברחבי הארץ.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.