חברת אוסיף, בראשות דורון אביב ואחותו דפנה הרלב, ממשיכים להרחיב את הפעילות בתחום המגורים בישראל. החברה ביצעה בסוף השבוע עיסקת קומבינציה באמצעות החברה-הבת 'אוסיף מגדלי בורכוב' להקמת 165 דירות במתחם אצטדיון ה"מכתש" בגבעתיים.
אוסיף רכשה את הזכויות מידי חברת יורוקום נדל"ן, שבבעלות שאול אילוביץ, בעיסקת קומבינציה של 44% לבעל הקרקע. כמו כן נקבע בהסכם בין שתי החברות, מנגנון לפיו יחס חלוקות התמורות ממכירת הדירות עשוי להשתנות עד ליחס של 48% ליורוקום, כפונקציה של מחיריהן הסופיים של הדירות.
אוסיף תבנה על מגרש בשטח של 11.7 דונם, אדמת מינהל המוחכרת ל-49 שנה, שני מגדלי מגורים יוקרתיים בני 25 קומות כל אחד ו-4 קומות מרתף. אוסיף תבנה את הבניינים באמצעות חברת אביב המהווה את הזרוע הביצועית של החברה. לצורך מימון הפרויקט, אוסיף תקבל אשראי בנקאי לצד הון עצמי.
אוסיף מחזיקה ישירות ובאמצעות חברת אמד וחברות נוספות במגוון עתודות קרקע איכותיות, ביניהן: "אביב בגימל" פרויקט הדגל בן 400 יח"ד ברמת אביב גימל; "אביב בצמרת" בפארק צמרת ת"א; "אביב באלתרמן", שכונת מגורים איכותית בהרצליה החדשה בצמידות לכפר שמריהו, בשיתוף עם חברת אמריקה ישראל ועוד.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.