שוק הנדל"ן של וייטנאם מתחמם

שוק הנדל"ן של וייטנאם מתחמם ומשקיעים רבים מתכננים להשקיע בו את כספם, כשבמקביל צצים מרכזי תיווך ומסחר רבים.

Central Patana Public Company, חברה תאילנדית מובילה בתחום יזמות נדל"ן, המתמחה בפיתוח מרכזי קניות בקנה מידה גדול, סבורה שווייטנאם היא שוק בעל פוטנציאל גבוה ביותר באזור החברה מבקשת עתה לבנות מרכז קניות גדול ומודרני בווייטנאם.

בינתיים, Capitaland Vista, מיזם משותף של חברת הסחר והבנייה הוייטנאמית Phu Gia , וחברת האחזקות הסינגפורית Capitaland, הכריזו לא מכבר על השקעה בפרויקט בתי דירות בוויטנאם. המיזם יכלול דירות להשכרה ומכירה ברמה גבוהה באזור An Phu Ward , ברובע 2 בהו צ'י מין סיטי (HCM City).סכום ההשקעה הכולל מוערך בכ-40 מיליון דולר.

לאחרונה הוקמו מספר רב של מרכזי סחר בנדל"ן באזור הו צ'י מין סיטי. ב-22 בספטמבר האחרון, Sacombank פתח באופן רשמי את המרכז לסחר בנדל"ן מס' 24 שלו, Sacomreal.

בסוף ספטמבר החל המשרד לאוצרות טבע ואיכות הסביבה של הו צ'י מין סיטי להפעיל אף הוא מרכז דומה ברובע 1. זהו המרכז הראשון בעיר, שמנוהל ע"י סוכנות ממשלתית. גם האיגוד לדיור ופיתוח אורבאני פתח את המרכז הדרומי לעסקי נדל"ן בהו צ'י מין סיטי. הקרן לפיתוח הדיור, Sacomreal וגופים נוספים חתמו על הסכמי שיתוף פעולה בנושאי סחר בנדל"ן.