חברת הנדל"ן לנדמרק גרופ (לשעבר א.ב. גליל) הודיעה בשבוע שעבר על חתימת חוזה לפיתוח קרקע בפרויקט היוקרתי קייפ הרבור שבווירג'יניה, ארה"ב. החוזה נחתם עם חברת הנדל"ן האמריקנית CPD (Creative Property Development), שתבצע את הפרויקט בפועל בשותפות עם לנדמרק גרופ. מאז תחילת החודש עלתה מניית לנדמרק בכ-30%, ומאז תחילת השנה בכ-50%.
הקרקע, בשטח של 28 דונם, נמצאת על קו המים של מפרץ צ'סאפיק, והיא הוערכה על-ידי שמאים בשווי של 105 מיליון שקל לפני פיתוח. חלקה של לנדמרק גרופ בחוזה הוא 51%, וחלקה של CPD הוא 49%. לפי הערכות החברה, היקף המכירות הצפוי בפרויקט עומד על למעלה ממיליארד שקל, מתוכם רווחי לנדמרק גרופ צפויים לעמוד על סך של 250 מיליון שקל.
הצפי הכולל לעלות הבנייה והקמת הפרויקט עומד על 130 מיליון דולר (לרבות הקרקע שבבעלות החברה, ששווייה 25 מיליון דולר), כך שעלות הבנייה בלבד עומדת על 105 מיליון דולר.
הפרויקט, בהיקף של 75 אלף מ"ר, מתוכנן להיבנות כמרינה שבה יוקמו כ-450 יח"ד יוקרתיות הצופות אל המפרץ, וכן בתי מלון, קניון, טיילת ושטחי מסחר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.