מסעדת הבשרים סלסלה שכרה שטח של 210 מ"ר ומרפסת דק עץ בשטח 150 מ"ר במתחם פארק אזורים שבפתח תקוה. המסעדה, בבעלות המסעדן ערן בן-עמי, תשלם דמי שכירות של 100 שקל למ"ר לחודש כולל דמי ניהול, ותשקיע 600 אלף דולר בהקמה. הנכס הושכר מחברת ריט לתקופה של שש שנים עם אופציה לשש שנים נוספות. בן-עמי מחזיק בשתי מסעדות נוספות במתחם - אלפרדו האיטלקית וטריאקי האסיאתית.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.