קובי בלדב הוא אחד האנשים הכי מזוהים עם קבוצת הכדורגל של מכבי נתניה. הוא הגיע לקבוצה ב-1983 מנצרת עילית, והיה שוער הקבוצה בשנות ה-80' וה-90' ואף שימש כקפטן. בלדב היה אחד השחקנים המרכזיים בתקופה שהקבוצה היתה בבעלות יצחק תשובה. לאחר פרישתו הוא מונה למנכ"ל מכבי נתניה, וב-2002 שימש במשך תקופה קצרה עוזר מאמן.
עם רכישת הקבוצה לפני כשנתיים וחצי בידי דניאל יאמר, החלה מעורבותו של בלדב במועדון להצטמצם, במקביל להרחבת עיסוקיו בתחום הביטוח. בעונה שעברה הודיע כי החליט לסיים את תפקידו כמנכ"ל המועדון, אלא שבפועל המשיך לשמש כחבר הנהלה וכמנכ"ל, והיה אחד האנשים הקרובים ביותר ליאמר. בזכות קשריו בעולם הביטוח, הצליח בלדב לשדך למכבי נתניה ספונסרים עיקריות מהענף - בעונה שעברה היתה זו חברת כלל ביטוח, והשנה מגדל מקפת.
רעייתו, עו"ד לימור בלדב (36), היתה דוגמנית בעברה (היתה מלכת החן של ישראל ב-89') וכיום היא שותפה במשרד עוה"ד רן, צייגר, בלדב ברמת-גן, העוסק בתחום המסחרי והאזרחי. במקביל ללבישת הגלימה ולחברות בוועדת הספורט של לשכת עוה"ד, בלדב מקיימת פעילות ענפה גם בתחום התקשורת: היא מגישה את מהדורת "חדשות הספורט" בערוץ הספורט והגישה תוכנית שבועית בנושא בריאות בחינוכית 2. אשתקד מונתה לדירקטורית בחברת הדיור הציבורי עמידר. *
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.