דש קרנות נאמנות, בניהול אסף אלדר, תשיק שלוש קרנות מחקות, שתיים מהן מורכבות. דש סל נדל"ן 15 תשקיע במדד הנדל"ן ודמי הניהול בה יעמדו על 0.8%.
דש סל ממשלתי קצר, שתגבה דמי ניהול של 0.5%, ודש סל ממשלתי קצר 10, שתגבה דמי ניהול של 0.6%, הן קרנות מחקות מורכבות - כלומר הן משקיעות במספר מדדים (להבדיל מקרן מחקה רגילה המשקיעה במדד אחד בלבד). במקרה זה הן ישקיעו במדד אג"ח צמודות מדד קצרות, מדד מק"מ ומדד אג"ח שקליות ממשלתיות בריבית משתנה. בקרן קצר 10 תהיה גם חשיפה של 10% למדד תל אביב 100.
הייחוד של הקרנות המחקות המורכבות בכך שהן מאפשרות השקעה במספר מדדים, ועדיין נהנות מהיתרונות של הקרנות המחקות הרגילות. בעתיד הקרן המחקה תהפוך לגרסה המקומית של ה-ETF האמריקני ותיסחר בבורסה. כך המחזיקים בקרן יוכלו ליהנות מרווחים מהשאלות של נכסי הקרן, מכירות בחסר ועוד.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.