מחירי דירות יד שנייה בעסקאות שנסגרו לאחרונה:
מכירה
פתח תקוה
ברחוב אורלוב נמכרה דירת 2 חדרים בשטח של 55 מ"ר בקומה שלישית ב-600 אלף שקל.
ברחוב ד"ר ויסבורג ביוספטל נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 81 מ"ר בקומה רביעית ב-630 אלף שקל.
ברחוב יונה בשערייה נמכר בית 7 חדרים בשטח של 194 מ"ר ב-1.2 מיליון שקל (בנק ירושלים).
ברחוב קפלן ברמת ורבר נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 118 מ"ר בקומה שביעית עם מעלית וחניה, משופצת, ב-1.08 מיליון שקל.
ברחוב שפרינצק בשכונת אחדות נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 120 מ"ר ומרפסת בקומה שנייה עם מעלית וחניה, בבניין חדיש, ב-1.08 מיליון שקל.
ברחוב הפרדס בכפר גנים ג' נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 100 מ"ר ומרפסת בקומה שלישית עם מעלית, שתי חניות ומחסן צמוד, ב-1.56 מיליון שקל.
ברחוב אורלנסקי במרכז השקט נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 120 מ"ר ומרפסת בקומה ראשונה, עם מעלית וחניה, ב-1.11 מיליון שקל.
ברחוב דגל ראובן בכפר גנים א' נמכרה דירת גג 4.5 חדרים בשטח של 250 מ"ר ו-100 מ"ר גג, בקומה חמישית ושישית עם מעלית וחניה, ב-1.35 מיליון שקל.
ברחוב דגל ראובן נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 100 מ"ר בקומה ראשונה עם מעלית וחניה, עורפית ומושקעת, ב-1.23 מיליון שקל (רימקס עוצמה - פתח תקוה).
רמת השרון
ברחוב רבנו תם בהדר נמכרה דירת 3 חדרים בשטח של 80 מ"ר בקומה ראשונה עם מעלית, חניה ומחסן ב-1.3 מיליון שקל.
ברחוב סולד בהדר נמכרה דירת 4.5 חדרים בשטח של 128 מ"ר עם מעלית וחניה, משופצת, ב-1.775 מיליון שקל (אנגלו-סכסון - רמת השרון).
רעננה
ברחוב בר אילן נמכרה דירת 3.5 חדרים בשטח של 100 מ"ר בקומה שנייה ב-1.25 מיליון שקל.
ברחוב הפרחים נמכרה דירת 3 חדרים בשטח של 93 מ"ר בקומת קרקע ב-1.58 מיליון שקל (בנק ירושלים).
תל אביב
ברחוב סנפיר בשכונת נווה ברבור בדרום-מזרח העיר נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 110 מ"ר, בקומה רביעית עם מעלית וחניה, ב-1.21 מיליון שקל.
ברחוב אסירי ציון בקרית שלום נמכרה דירת 4 חדרים חדישה בקומה שלישית עם מעלית וחניה ב-1.29 מיליון שקל.
בדרך הטייסים נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 100 מ"ר בקומה רביעית עם מעלית וחניה ב-1.2 מיליון שקל.
במגדלי נאמן נמכרה דירת 4.5 חדרים מפוארת בשטח של 145 מ"ר בקומה שמינית ב-3.98 מיליון שקל.
עוד במגדלי נאמן נמכרה דירת 3 חדרים בשטח של 115 מ"ר ומרפסת שמש גדולה בקומה שלישית ב-2.77 מיליון שקל (לוי יצחק).
ברחוב צלילי חנינא בנווה אליעזר נמכרה דירת 4 חדרים בשטח של 105 מ"ר בקומה שלישית עם מעלית וחניה ב-1.19 מיליון שקל (רימקס רויאל - תל אביב).
כפר שמריהו
ברחוב החורש נמכר בית 6 חדרים בשטח של 280 מ"ר ב-10.4 מיליון שקל (בנק ירושלים).
שכר דירה
דימונה
בדרך השלום הושכרה דירת 4 חדרים בשטח של 100 מ"ר בקומה שלישית מתוך ארבע ב-2,000 שקל לחודש.
ברחוב מרחבים הושכרה דירת 3 חדרים בשטח של 80 מ"ר בקומה ראשונה מתוך שלוש ב-1,750 שקל לחודש.
בשכונת נווה דוד הושכרה דירת 4 חדרים בשטח של 96 מ"ר בקומה שלישית מתוך ארבע ב-1,750 שקל לחודש (רימקס נובה - דימונה).
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.