מסעדת פריים גריל שכרה שטח של 450 מ"ר במגדל האופרה ברחוב הרברט סמואל בתל אביב, מתוכם 400 מ"ר הם שטח פנימי ואילו 50 מ"ר מהווים רחבה חיצונית. דמי השכירות הם 120 שקל למ"ר לחודש, לתקופה של 10 שנים. היקף ההשקעה בפתיחת המסעדה נאמד בכ-6 מיליון שקל.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.