הקבלנים לשרון: ליישם את המשכנתא המוכרת

יו"ר הארגון, יורם שכטר, כותב לשרון, כי אישור תוכנית המשכנתא המוכרת "יקל מיידית על מאות אלפי בתי-אב. מאידך גיסא, ישחרר את ענף הבנייה מהמשבר החמור שאליו נקלע, דבר שיביא לשיפור מהיר גם בשאר ענפי המשק

ארגון הקבלנים והבונים ביקש אתמול (ד') מראש הממשלה, אריאל שרון, לאמץ את תוכנית המשכנתא המוכרת. הכוונה במשכנתא מוכרת היא - שהריבית על תשלומיה החודשיים מוכרים כהוצאה לצרכי מס הכנסה.

יו"ר הארגון, יורם שכטר, כותב לשרון, כי אישור תוכנית המשכנתא המוכרת "יקל מיידית על מאות אלפי בתי-אב. מאידך גיסא, ישחרר את ענף הבנייה מהמשבר החמור שאליו נקלע, דבר שיביא לשיפור מהיר גם בשאר ענפי המשק. פעולה זו, לא רק שלא תכביד על קופת המדינה, אלא תוסיף לה הכנסות רבות".

שכטר ציין, כי במערכת הבחירות התחייב שרון כלפי הקבלנים והבונים לאשר את תוכנית המשכנתא המוכרת. שכטר מזכיר, כי על התוכנית חתמו 80 ח"כים, עשרות גופים כלכליים וחברתיים, ומאות אלפי אנשים פרטיים. לטענתו, עם הקמתה של ועדת רבינוביץ', נדחקה הצידה תוכנית המשכנתא. "בתוך ים הוועדות ובליל ההמלצות נשכחה התוכנית ונגנזה במרתפים".