לאס וגאס: MGM תוסיף לפורטפוליו שלה 6 מגדלים

מיזם משותף של שתי ענקיות נדל"ן ישווק דירות יוקרה במחיר שינוע בין 350 אלף ל-2.6 מיליון ד'

מיזם משותף לחברת MGM Mirage ו-Turnberry מפלורידה ייבנה בית דירות בצורת מלון, שיכלול 6 מגדלים של 40 קומות על חלק מ-115 האקרים של MGM ברחוב הראשי של לאס וגאס.

החברות הודיעו בשבוע שעבר, כי מכירת הדירות תחל בקיץ 2003, והתחלת העבודות במקום תחל ברבעון השני של 2004. הפרויקט מתואר כקונדומיניום מפואר, והמגדלים יכללו בין השאר, בריכות שחיה, אבטחה סביב השעון וכניסה חופשית לכל מתקני MGM במקום. מחירי הדירות ינועו בין 350 אלף למיליון דולר לדירה, ופנטהאוזים יוקרתיים במיוחד יימכרו תמורת 1.4 עד 2.6 מיליון דולר. כל אחת מ-578 הדירות של המגדלים תרוהט במלואה ותכלול מכשירי טלוויזיה, פקס, אינטרנט בחיבור מהיר ועוד. שטח הדירות ינוע בין 585 רגל ל-1,510 רגל רבועה.

MGM היא מפעילת אחד מבתי הקזינו המפורסמים בסטריפ של לאס וגאס, ו-Turnberry היא היזם בפרויקט דירות דומה שהושקעו בו כ-600 מיליון דולר, גם כן במרכז העיר. הפורטפוליו של MGM כולל בין היתר את מלונות הפאר בלאג'יו, אי המטמון, ניו יורק ניו יורק, הממוקמים כולם על הסטריפ.

Turnberry היא חברת יזמות נדל"נית, שהקימה פרויקטים בהיקף של למעלה מ-1.5 מיליארד דולר, הכוללים למעלה מ-20 מיליון רגל רבועה של שטחי מסחר, 3,000 דירות יוקרה, 1.5 מיליון רגל רבועה של שטחי משרדים, וכ-1,640 חדרי מלון.