בית אופנה ישלם רק 22 דולר למ"ר בכיכר רבין בת"א

דמי השכירות הנמוכים מעידים על החולשה הסוררת כיום בשוק ההשכרות של נכסים מסחריים, המגיעה גם למקום מרכזי זה, שהיה מבוקש מאוד על-ידי סוחרים. בעבר, שילמו בעלי העסקים 40 - 50 דולר למ"ר לחודש ולעיתים אף יותר

בית האופנה קום איל פו שכר מפרטיים חנות בת 45 מ"ר בכיכר רבין 9 (לשעבר כיכר מלכי ישראל) בת"א, ליד בנין העירייה. הוא ישלם דמי שכירות נמוכים יחסית של 22 דולר למ"ר לחודש, צמוד למדד, בחוזה ל-3 שנים עם אופציה לעוד 3. נראה שיש גם מסלול אחוזים, אך הוא לא פורט; על פי הערכה, יהיה מסלול זה לפי 7% מהמחזור.

דמי השכירות הנמוכים מעידים על החולשה הסוררת כיום בשוק ההשכרות של נכסים מסחריים, המגיעה גם למקום מרכזי זה, שהיה מבוקש מאוד על-ידי סוחרים. בעבר, שילמו בעלי העסקים 40 - 50 דולר למ"ר לחודש ולעיתים אף יותר. היום, יש בכיכר גם שטחים ריקים - תופעה ללא תקדים באיזור מרכזי זה.