עם מיזוגו של בנק משכן בבנק הפועלים, שהושלם בשבוע שעבר, יצא הבנק במבצע המציע משכנתא צמודה למדד לתקופה של 20 שנה, בריבית קבועה בשיעור שנתי של 4.5%, לסכום של 50 אלף שקל. המבצע, "משכנתא 4.5 פיקס!", יוצע ללקוחות שבמהלך ינואר 2004 ייקחו הלוואה בסכום כולל של 200 אלף שקל לפחות.
בנק המשכנתאות טפחות פתח נציגות זמנית למשכנתאות באוניברסיטת תל-אביב. באמצעותה, מקבלים סטודנטים ואנשי סגל הטבות מיוחדות, בהן הנפקת תעודת זכאות, פתיחת תיק הלוואה, שמאות חינם לדירה, אחוזי מימון גבוהים ללא ערבים ועוד.
בנק אדנים למשכנתאות ערך ברבעון האחרון של שנת 2003 סקר בקרב 500 מלקוחותיו, במטרה לבחון מה הם מקורות המימון לתשלומי המשכנתא החודשיים. מהסקר עולה, כי 18% מהלווים נעזרים בהורים; 38% פורעים תוכניות חיסכון וקופות גמל; 13% חוסכים בהוצאות אחרות ו-31% נכנסים כל חודש למינוס בבנק.
בנק אדנים מאריך את שעות פעילות הסניפים המרכזיים, בעקבות סיום השביתה בטאבו. סניפים אלו יהיו פתוחים בין השעות 00:00-08:20 ברציפות. בנוסף, הבנק יאריך את תוקף שיעורי הריבית שאישר ללקוחותיו אשר פתחו תיקי הלוואה במהלך 14 ימי השביתה האחרונים. שמירת הריביות תעשה למשך שלושה שבועות מיום פתיחת התיק, במקום 10 ימים בלבד, כמקובל.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.