נגב קרמיקה שכרה מחברת יצחקי נכסים חנות בת 620 מ"ר, ועוד 150 מ"ר גלריה, בבניין המסחרי של יצחקי ברחוב לח"י 28 בני ברק, מול קניון אילון. היא תשלם 10 דולר למ"ר לחודש, צמוד למדד, בחוזה ל-3 שנים עם אופציה לעוד 3. דמי השכירות יעלו ב-10% במקרה של מימוש האופציה. כן תשלם החברה דמי אחזקה של 60 סנט למ"ר לחודש.
דמי השכירות נמוכים גם בהתחשב בעובדה שהחנות הושכרה במצב מעטפת. דמי האחזקה נמוכים בהרבה מן המקובל בענף, והדבר עשוי להעיד על עודף הצע של שטחים מסחריים באיזור. נגב קרמיקה תשקיע 3.5 מיליון שקל בגימור החנות, עיצובה והכשרתה לאולם תצוגה מרכזי למוצרי החברה.
נגב קרמיקה נמצאת בבעלות אפריקה-ישראל 70%, המנכ"ל אמיר רפפורט 15%, והציבור בבורסה 15%. רפפורט אמר ל"גלובס", כי החברה מנהלת מגעים לשכירת שלוש חנויות נוספות בשנה הקרובה. כיום יש לה 9 אולמות תצוגה.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.