רשת האופנה רנואר, בבעלות אלי ברקוביץ ויוסי ברוש, משקיעה 5.5 מיליון שקל בהתרחבות לפריפריה, כך שתמנה 62 סניפים. במהלך החודש הקרוב פותחת הרשת שישה סניפים נוספים - שניים של רנואר וומן וארבעה סניפים של רנואר מן. להערכת ברקוביץ, פתיחת שש החנויות החדשות יגדילו את היקף המכירות של הרשת ב-10%. צפי המכירות של רנואר מן ורנואר וומן עד סוף שנת 2005 מוערך ב-200 מיליון שקל.
הסניפים החדשים ייפתחו במרכזי קניות ומרכזי אופנה בערי פריפריה - עפולה, קרית גת, נתניה ורמלה. החנויות החדשות ישתרעו על שטח ממוצע של כ-100 מ"ר, ויציעו פתרונות אופנה כוללים - החל מאביזרי אופנה וכלה בפריטי הלבשה אופנתיים, וכן הנעלה, חגורות, תיקים, פריטי לבוש והלבשה תחתונה.
לדברי אלי ברקוביץ, מנכ"ל רנואר, לאחר שהתפרסה רשת רנואר בכל הקניונים המרכזים, הוחלט להתפרש גם לפריפריות, כחלק מאסטרטגיה ליצור נגישות של המותג לקהלי יעד פוטנציאליים נוספים. כחלק מהמגמה בשוק לפתוח סניפי רשת מחוץ לערים הגדולות והמרכזיות, פתחה לאחרונה רשת רנואר סניפים גם בראש פינה ובצפת.
לדברי ברקוביץ, התפשטות רשתות גדולות לפריפריות מתקיימת גם בשל העובדה כי בערים אלה בדרך כלל קיים מרכז קניות מוביל אחד אליו מתנקזת כל תנועת הצרכנים, כך שהמותג נחשף לצרכן מחד, ומאידך מחזורי המכירה גדלים.
עוד הוסיף ברקוביץ, כי להתפשטות לפריפריה קדמה היערכות שכללה ביצוע סקרים ומחקרים, מהם עלה כי כ-15% מהנשים והגברים בגילאי 17 עד 30 הצורכים אופנה ממותגת נוסעים במיוחד למרכז לרכוש פריטי אופנה, וכ-80% היו רוצים למצוא פתרונות אופנה בסמוך למקום מגוריהם.
בקניון עפולה נפתחות שתי חנויות - חנות רנואר מן המשתרעת על שטח של 120 מ"ר בהשקעה של כ-200 אלף דולר, ורנואר וומן המשתרעת על שטח של 150 מ"ר, גם היא בהשקעה של 200 אלף דולר. בקניון רמלה נפתחת חנות רנואר מן המשתרעת על שטח של 120 מ"ר. בקניון נתניה נפתחת חנות רנואר מן המשתרעת על שטח של 150 מ"ר. בקניון קרית נפתחות שתי חנויות - חנות רנואר מן המשתרעת על שטח של 100 מ"ר, ורנואר וומן המשתרעת על שטח של 120 מ"ר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.