חברות אפריקה-ישראל
ומנרב
מנהלות מו"מ על שורת עסקאות, להשכרת כ-6,000 מ"ר בקומות העליונות של מגדל קרית הממשלה, בדרך בגין (פ"ת) פינת רחוב קפלן בתל-אביב. השוכרים ישלמו 15 עד 16 דולר למ"ר לחודש, צמוד למדד. החוזים יהיו ככל הנראה לטווחים שונים, לרוב ל-5 שנים עם אופציה לעוד 5.
המו"מ מתנהל עם שתי קבוצות עיקריות של שוכרים - חברות השקעה ומסחר המבקשות לשכור שטחים ליד משרדי הממשלה שיעברו לבניין, וכן עורכי דין המבקשים לשכור שטחים לא רחוק מבנייני בתי המשפט של תל-אביב. העסקאות יהיו ברוב המקרים לשטחים של 300 עד 500 מ"ר, אך מתנהל גם מו"מ להשכרת קומה שלמה בת כ-2,200 מ"ר. השטחים שמתנהל מו"מ להשכרתם מהווים כ-25% משטחן הכולל של 12 הקומות, העומד על 26,000 מ"ר.
היזמים סיימו את הבנייה במצב מעטפת, ואינם בונים את המשרדים בגימור מלא. הדבר יאפשר להתאים את הגימור לצרכיו של כל שוכר. החברות יסיימו את הבנייה לגימור מלא רק כאשר יחתמו על חוזים עם שוכרים. בניית הקומות במצב מעטפת הסתיימה באחרונה, והיזמים קיבלו טופס 4. כן קיבלו טופס 4 על 26 הקומות התחתונות של המגדל, שהושכרו מראש למדינה, לטווח ארוך, ב-14 דולר למ"ר לחודש.
12 הקומות העליונות הן תוספת למגדל המקורי, ובנייתן אושרה אשתקד. היזמים מעריכים, שאם מגדלי עזריאלי משכירים באחרונה שטחים ב-17 דולר למ"ר לחודש, כפי שפורסם במדור זה, הם יוכלו להשיג חוזי שכירות במחירים דומים או נמוכים במקצת.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.