רשת מוצרי הקוסמטיקה אפריל שכרה ממשה ויגאל גינדי חנות בת 250 מ"ר בקניון הצעירים בראשל"צ, המהוה חלק מקניון הזהב. היא תשלם 7% מהמחזור, אך לא פחות מ-65 דולר למ"ר לחודש. חוזה זה, וכן אלו שיפורטו בהמשך, צמודים למדד, ל-5 שנים עם אופציה לעוד 5, ודמי השכירות עולים ב-10% במקרה של מימוש האופציה.
רשת אופנת הנשים דיזל שכרה 85 מ"ר בקניון לפי 7% מהמחזור, אך לא פחות מ-70 דולר למ"ר לחודש. רשת האופנה לצעירות יופ שכרה חנות בת 70 מ"ר בקניון לפי 7% מהמחזור, אך לא פחות מ-65 דולר למ"ר לחודש. כל השוכרים גם משלמים לחברת הניהול של האחים גינדי דמי ניהול של כ-15 דולר למ"ר לחודש. העסקאות נעשו באמצעות מנכ"ל הקניון, גיל גזית.
קניון הצעירים הוא בן 3,500 מ"ר, והאחים גינדי השקיעו כ-50 מיליון שקל בהקמתו. יש בו עשרות חנויות, בעיקר אופנה והנעלה, שרובן הושכרו בדמי שכירות דומים לאלו שפורטו לעיל. חנויות הנעלים משלמות דמי שכירות נמוכים יותר, הנעים סביב 35-40 דולר למ"ר לחודש. בכל החוזים יש מסלול של אחוזים מהפידיון, ובכולם נקבע סעיף שדמי השכירות עולים בכ-10% במקרה של מימוש אופציה להארכת החוזה.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.