גינדי רכשה 6 דונם באם המושבות בפ"ת ב-3.9 מיליון דולר

תבנה במתחם 72 דירות, לפי 240 אלף דולר לדירה בת 4 חדרים

חברת גינדי החזקות רכשה מגרש של 6 דונם בצמוד לפרויקט גרנד-גינדי, בשכונת אם המושבות בפתח-תקוה, ב-3.9 מיליון דולר. בכוונת גינדי להקים על המגרש את שלב ב' של הפרויקט, אשר יכלול 72 דירות. החברה מדווחת, כי בשבוע הראשון לתחילת השיווק של שלב ב', מכרה חמש דירות, בשווי של 1.2 מיליון דולר, שהם 240 אלף דולר לדירה בת 4 חדרים. לדברי עו"ד ליטל גינדי, מבעלי החברה: "מכרנו בשלב א' של הפרויקט 140 דירות בתוך פחות משנה מתחילת השיווק, בהיקף מכירות של 16 מיליון דולר".

בכוונת החברה להרחיב את מגוון הפעילות העסקית מעבר לעסקי הנדל"ן, בהשקעה כוללת של 70 מיליון דולר. בנוסף הודיעה, כי בכוונתה לרכוש במחצית הראשונה של 2005 שליטה בחברה ציבורית, שאינה עוסקת בתחום הנדל"ן, בעלת מחזור של 150-200 מיליון דולר.

בבעלות משפחת גינדי שלוש חברות נדל"ן שפועלות באופן עצמאי: הראשונה בבעלות האחים משה ויגאל גינדי, המפעילים את קניון הזהב וקניון אמריקן סיטי; השנייה - גינדי השקעות, בבעלות ליטל, אבי וגיא ילדיו של יגאל, בעלי פרויקט גרנד גינדי, בפתח תקווה וגינדי גרדנס, בהרצליה; והשלישית - גינדי החזקות, בבעלות ילדיו של יגאל גינדי.