חיפה: מון-סניור שכרה 870 מ"ר בהדר ב-11 דולר למ"ר

עיסקה ל-20 שנה הנאמדת ב-2.8 מיליון דולר

איש העסקים דורון מורד, בעל השליטה ברשת מון-סניור, שכר 870 מ"ר ברחוב הרצל 48, בשכונת הדר, בחיפה, תמורת 11 דולר למ"ר לחודש, בחוזה ארוך טווח ל-20 שנה. זוהי עיסקת השכירות הגדולה ביותר שהתבצעה בהדר בשנים האחרונות. היקף העיסקה לאורך התקופה הוא כ-2.8 מיליון דולר.

מורד שכר את השטח מתוך כוונה לצרפו לשטח קיים של 200 מ"ר, המשמשים כיום את הרשת בקומה הראשונה של המבנה, מאז 1980.

מורד משקיע בימים אלה 325 אלף דולר בהקמת חנות האופנה הגדולה ביותר בחיפה, 1,070 מ"ר ב-3 קומות, וכן גן אירועים צמוד בשטח של 200 מ"ר להפקות ותצוגות אופנה נלוות. בחנות יוקם גם בית קפה לשירות הלקוחות, וכן יופעל שירות חניה.

מורד אמר עם השלמת העיסקה: "בחרתי להקים את חנות הדגל הגדולה בעיר דווקא בהדר, לאחר שגילנו כי באירופה הלקוח מעדיף קנייה תחת כיפת השמיים ובשטחים גדולים, שאין זה כלכלי לשוכרם במסגרת של קניון. אני מקווה שעסקים נוספים ילכו בדרכי ויתמקדו בהדר".