לאחר פסיקת העליון שחייבה את נתניהו להעביר לרביב דרוקר את מועדי שיחותיו עם בעלי "ישראל היום" - הורה המחוזי בירושלים לפרקליטות להגיש עמדה מעודכנת בעתירה לחשוף את מועדי השיחות בין רה"מ לבעלים של בזק
כל בכירי הליכוד הגיעו לעצרת התמיכה ברה"מ נוכח החשדות החמורים נגדו, ובקרב אלפי המשתתפים נרשמה התלהבות רבה ■ נתניהו נגד התקשורת והשמאל: "מתנהל מסע ציד אובססיבי כדי לבצע הפיכה שלטונית"
ההפגנות נגד מנדלבליט וחזקת החפות של רה"מ נתניהו
ארי הרו חותם על הסכם עד מדינה ומשתלט על השיח ברשת, טבע מתרסקת באירוע שמעורר שלל תגובות מצד הגולשים, וחגיגות ט"ו באב מוציאות את המיטב מאושיות הפייסבוק הישראליות ■ צפו בתוכנית "מה ברשת" לסיכום האירועים החמים ברשת כרגע
בנו של רה"מ כינה את ארגון מולד "רדיקלי ואנטי-ציוני הממומן ע"י הקרן להשמדת ישראל" ■ בתביעה נטען כי הפוסט בפייסבוק עולה כדי לשון הרע, והמכון מבקש צו עשה לפרסום התנצלות מצד נתניהו הבן
מנכ"ל משרד התקשורת המושעה, אחד החשודים המרכזיים בפרשת בזק, אומר בשיחה עם חדשות 2: "לא קיבלתי שום הנחיה מנתניהו לעזור לאלוביץ', ולכן גם אין לי מידע למסור בעניינו"
זאת בכפוף לשימוע ■ לפי הדיווח, רעיית ראש הממשלה תואשם ב-4 עבירות שונות במסגרת החקירה שכונתה "פרשת המעונות"
מה גרם לכחלון לתפור דיון חוזר בוועדת הכספים בחוק מס דירה שלישית?
ביהמ"ש העליון קיבל את הערעור שהגישו רביב דרוקר וחדשות 10 וקבע כי פירוט השיחות שביקשו לקבל אינו "עניין רכילותי גרידא" - אלא "עניין המצוי על סדר היום הציבורי כמעט מיום הקמתו של 'ישראל היום'"
ראש הסגל לשעבר של רה"מ אמר למקורביו, לפני החתימה על הסכם עד המדינה, כי הוא לא מחפש "להפיל" את נתניהו ■ "לא חשבתי בזמן אמת שאלה עבירות פליליות, זה לא שעברתי על החוק יחד עם נתניהו"
ביבי, קיים את מה שאמרת בזמנו על שחיתויות אולמרט
האם ארי הרו יסגיר את השיטה שסייעה לנתניהו "לתדלק" את מחאת המילואימניקים ב-2006?
שרת התרבות בראיון לגל"צ: "אני מאמינה לגמרי לנתניהו, שלא יהיה שום דבר, כי אין שום דבר. אני קוראת לראש הממשלה להמשיך לעבוד בשקט ולשמור על חפותו"
ערוץ 2: המיליארדר היהודי-אמריקאי והמו"ל של החינמון סיפר את הדברים בעדותו בלהב 433, כחלק מחקירת "תיק 2000" העוסק בשיחות שקיים נתניהו עם מו"ל ידיעות "אחרונות", ארנון (נוני) מוזס
המחאה השבועית בפתח-תקווה בדרישה מהיועמ"ש להאיץ את חקירות ראש הממשלה התקיימה ברקע החתימה על הסכם עד המדינה עם ארי הרו ■ מנגד, כ-500 פעילי ליכוד השתתפו בהפגנת תמיכה בנתניהו, שארגן ח"כ ביטן: "ההפגנות שלהם אנטי-דמוקרטיות"
המהלך יאפשר העלאת דירוג בטווח של 6 חודשים עד שנתיים ■ הדירוג לא יעלה אם יהיה שינוי בקריטריון מרכזי כמו יציבות פוליטית ■ מה אמרו הכלכלנים בקשר לחקירות נתניהו?
ארה"בבג"ץדונלד טראמפישראל במלחמהפיטוריםקטארקטארגייטרונן ברשב"כמשפט נתניהו