נקסטפרם

חברה שמפתחת שמרים משופרים

כתבות אחרונות

 
נקסטפרם. טכנולוגיה המתבססת על שמרים / צילום: מצגת החברה

דירקטוריון החברה שהחליט לפטר את מרבית העובדים והיועצים שלה

חברת הפודטק נקסטפרם, שהגיעה לבורסה בת"א בגל הנפקות הטכנולוגיה, נותרה ללא כסף בקופה, מסרה הודעה מוקדמת לעובדיה ותפעל למכירת הפעילות • במקביל, חברת הטכנולוגיה הייקון פנתה לביהמ"ש בבקשה לצו עיכוב הליכים בגין חובות של כ-60 מיליון שקל

גלי וינרב 02.04.2025
בשר מתורבת בישראל / צילום: Reuters, Amir Cohen

חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר: הפודטק כובש את הבורסה של ת"א

חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר - המגמות שבהן צועדת תעשיית המזון קוסמות גם למשקיעים בת"א • כעשר חברות ושותפויות מתחום הפודטק עשו את דרכן לבורסה המקומית, והן מציעות פיתוחים טכנולוגיים מהפכניים ופוטנציאל מלהיב, אך גם סיכון לאובדן ההשקעה

גלי וינרב 15.01.2022
שייק חלבון / צילום: Shutterstock

החברה שהצליחה לייצר תחליף חלבון טבעוני - ומזנקת בבורסת ת"א

חברת הפודטק נקסטפרם, שפיתחה תחליף חלבון שמבוסס על שמרים, הודיעה על הצלחה בפיילוט ייצור בקנה מידה תעשייתי • המניה נוסקת עשרות אחוזים

אסנת פרץ 06.06.2021
נקסטפרם. טכנולוגיה המתבססת על שמרים / צילום: מצגת החברה

תיאבון לפוד-טק: נקסטפרם השלימה הנפקה לפי שווי של 115 מיליון שקל

החברה, המפתחת רכיבי מזון ייחודיים בשמרים, גייסה כ-30 מיליון שקל בעיקר ממוסדיים

גלי וינרב 24.01.2021
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

נקסטפרם קבעה את התנאים להנפקתה בתל אביב

חברת הפודטק מעוניינת לגייס 29 מיליון שקל מהציבור ו-4.7 מיליון שקל נוספים מבעלי המניות שלה • הגיוס משקף לחברה שווי של 80 מיליון שקל לפני הכסף • נקסטפרם מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם

גלי וינרב 14.01.2021
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

השוק החם של תחליפי בשר: החברה הישראלית שמתכוונת לייצר חלבון משמרים מושבחים

נקסטפרם בניהולו של בועז נוי, בעבר מנהל חטיבת המזון של אנזימוטק, מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם • כעת מגייסת החברה 10 מיליון דולר כדי לקדם שלושה מוצרים שפיתחה לתעשיית המזון ולתעשיית הדלק הביולוגי, ולפתח את היעד הבא שלה: ייצור חלבון תחליפי לבשר

גלי וינרב 13.08.2019