הביקושים עבור שירותי איחסון ולוגיסטיקה בצ'כיה המריאו ברבעון השני לגבהים חדשים וייצרו רף מכירות, שעקף בחציון הראשון את סך כל ההשכרות לשנת 2004.
סך העסקאות שנעשו במחצית הראשונה של השנה הוכפל, והסתכם ב-113,700 מ"ר, כשעוד 120 אלף מ"ר, נמצאים בסטאטוס של בנייה ללקוחות ייעודיים.
מגמה זו עתידה להימשך גם אל תוך המחצית השנייה של השנה, העריכו בסוכנות הנדל"ן של CB RICHARDS, תוך תחושה אופטימית, ש"מגמת הצמיחה ארוכת הטווח בשוק הנדל"ן התעשייתי הצ'כי רק החלה".
כלכלנים ציינו, כי מאז הצטרפה צ'כיה לאיחוד האירופי לפני כשנה, נהנה שוק הנדל"ן המקומי מעדנה, שיוחסה לצמיחה הכלכלית, שהסתכמה בשיעור של 4%, ולוותה בזרימה של השקעות זרות מתאגידים זרים.
הפריחה הכלכלית, חלחלה גם לשוק הנדל"ן למגורים, שהתבטאה בקפיצה של 55% במספר ההשכרות של נכסים למגורים בפראג ל-90,390 מ"ר, וזאת במהלך המחצית הראשונה.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.