חברת גינדי החזקות מדווחת, כי עוד לפני תחילת שיווק פרויקט גינדי טאוארס, שהחברה בונה בר"ג, נרשמו 83 נרשמים הממתינים לרכוש דירה בפרויקט. בין הישראלים שנרשמו ניתן למנות בעלים ומו"ל של קבוצת תקשורת, מנכ"ל בנק ואנשי עסקים מהצמרת הכלכלית.
פרויקט גינדי טאוארס ממוקם באזור הסיטי של ר"ג, בסמיכות לפרויקט היוקרה סביוני גן של אפריקה ישראל, מעל שכונת תל בנימינה היוקרתית, ויכלול 2 מגדלי מגורים בני 30 קומות כל אחד, ובסה"כ 240 דירות. הפרויקט מוקם על מגרש של 5 דונם, וישתרע על שטח של 24 אלף מ"ר בנוי למגורים ועוד כ-10,000 מ"ר לחניה מקורה. שווי המכירות של הפרויקט מוערך ע"י החברה ב-93 מיליון דולר.
הפרויקט תוכנן ע"י שני משרדי אדריכלים מובילים - משרד אדריכלים יסקי-סיוון החתומים על תכנון פרויקטים מפוארים דוגמת מגדלי צמרת של אקירוב, מגדלי חבס, בית האופרה, מגדל סונול, מגדל פלטינום ועוד רבים אחרים, ומשרד אדריכלים קיקה-ברא"ז, המתמחה בתכנון של שכונות מגורים גדולות ויוקרתיות בפ"ת, בתל מונד, בהוד השרון ועוד.
בימים אלו החלו בהכשרת הקרקע לתחילת בניית הפרויקט (הבנייה תחל תוך מספר חודשים). כמו כן הוקם מטה שיווק מרכזי. החברה מוכרת את הדירות בפרויקט לפי 3,500 דולר למ"ר, והיא צופה שבתוך 6-10 חודשים מתחילת השיווק המחיר יעלה לכ-5,000 דולר למ"ר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.