אלמוג כ.ד.א.י רכשה מגרש ל-78 דירות במזרח נתניה ב-3.26 מיליון דולר

חברת אלמוג כ.ד.א.י רכשה בשבוע שעבר, מידי חברת סולל בונה, 2 מגרשים, בשטח כולל של 8 דונם, המיועדים לבניית 78 יח"ד, ברחוב זאב ליבר בשכונת קריית השרון, במזרח נתניה. כ.ד.א.י תשלם תמורת הקרקע כ-3.26 מיליון דולר, כולל תשלום היטלי פיתוח והיטל השבחה. מחיר זה משקף שווי של 41.8 אלף דולר לקרקע לדירה.

לדברי סמנכ"ל השיווק של החברה, יקי אמסלם, "אלמוג תבצע בפרויקט זה את הבנייה בעצמה ותחל לשווק את הדירות בחודש מארס 2006".

חברת אלמוג כ.ד.א.י, הנמצאת בבעלות איציק אמסלם, מסיימת בחודשים הקרובים לשווק את פרויקט צמרות אלמוג, הממוקם גם הוא במזרח נתניה. כ.ד.א.י צופה, שהיקף המכירות בפרויקט יגיע לכ-100 מיליון שקל.

אמסלם: "בימים אלו אנו בוחנים מגרשים נוספים באזור, וזאת לאור הביקוש ההולך וגובר בקרב רוכשי הדירות, ועליית מחירי הדירות, בשיעור של 2%-5% באזור נתניה, בשלושת החודשים האחרונים".