הנהלת רשת סבארו החליטה לפתוח בישראל רשת מסעדות בשריות. הרשת החדשה תתמחה במנות בשריות מהמטבח האיטלקי כגון ספגטי בולונז, לזניה במילוי בשר, רביולי במילוי פטריות ועוף, מאפים ממולאים בבשר עוף ועוד.
עמיר חסון, מנכ"ל רשת סבארו, מציין כי בעקבות הצלחת המסעדה הבשרית שפתחה הרשת לפני כשנה בקניון עזריאלי בת"א, הוחלט לפתוח בשנת 2006 רשת מסעדות בשריות.
המסעדה השנייה תפתח בעוד כחודשיים בבאר-שבע בהשקעה של כמיליון שקל.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.