הדיונים בנוגע לספונסר על חולצת ברצלונה נמשכים

היום בו יופיע לראשונה בהיסטוריה לוגו של חברה על מדי הבלאוגרנה נראה קרוב מתמיד. ברצלונה היא אחת מהקבוצות היחידות בעולם שמדיה נקיים מספונסר

פראן סוריאנו, סגן הנשיא והאחראי על הצד הפיננסי בקבוצה, נתבקש להבהיר את המצב בנוגע להופעת ספונסר על חולצת הקבוצה לאחר שפרסומים מוקדמים הודיעו כי עסקה עומדת להתרחש. סוריאנו הסביר את המצב הנוכחי במהלך שהות משותפת עם הנשיא חואן לאפורטה בכנס של אופ"א בעיר ניון: "זה היה מיותר וחבל שפורסמה הידיעה לגבי העסקה לפני שהיא נחתמה. הסכום עולה מהצעה להצעה, אנו דורשים כסף רב."

סוריאנו לא שולל עסקה עם אתר ההימורים באינטרנט Bet and Win, אם כי האפשרות מהווה בעיה עקב התנגדות עקרונית של כמה ממנהלי הקבוצה לקידום הימורים. אתרי הימורים אסייאתים מציעים גם הם כסף רב עבור העסקה. סוריאנו חושב אחרת: "הימורים זה אחד מהעסקים העתיקים בעולם. לכל אחד יש זכות לדעה משלו, אך הימורים היו חלק מעולם הספורט זמן רב וימשיכו להיות גם בעתיד." לגבי הטענות על סחבת במשא ומתן מגיב סוריאנו: "אני לא חושב שזה הוגן לומר כי עסקה הייתה צריכה כבר להסגר. היינו מעדיפים שכך היה, אך כעת עמדתינו טובה יותר. אחת הבעיות העיקריות היא שהחברות הגדולות מעדיפות את המועדונים האנגלים משום שהשוק שם כפול בגודלו מספרד.

הבחירות הבאות לנשיאות ברצלונה תתקיימנה ב-2007, והעסקה צפויה להסגר זמן רב לפני כן.