כרמיאל: צ.מ.ח המרמן רכשה מגרש נוסף ל-52 יח"ד בשכונת רמת רבין

הקבוצה מתכוונת להקים פרויקט מגורים כהמשך ישיר למתחמי המגורים כרמיאלה ומגדלי כרמיאלה, הכוללים 310 יח"ד

חברת צ.מ.ח המרמן, בבעלות אנשי העסקים אבי בן-אברהם וחיים פייגלין, אשר בונה את פרויקט כרמיאלה בכרמיאל, זכתה במכרז קרקע נוסף שהוציא משרד הבינוי והשיכון בכרמיאל. צ.מ.ח המרמן רכשה קרקע בשטח של 6.7 דונם המיועד לבניית 52 יח"ד, תמורת כ-2 מיליון שקל כולל פיתוח. הקרקע ממוקמת בשכונת רמת רבין, בצמוד לפרויקט כרמיאלה אותו בונה הקבוצה בימים אלו.

בחברת צ.מ.ח המרמן מעריכים, כי היקף המכירות בפרויקט זה נאמד ב-26.6 מיליון שקל. הקבוצה מתכוונת להקים על המגרש פרויקט מגורים שיהווה את המשכם הישיר של מתחמי המגורים "כרמיאלה" ו"מגדלי כרמיאלה", הכוללים 310 יח"ד. במתחמים אלו כבר נמכרו 30% מהדירות.

לדברי חיים פייגלין, מבעלי קבוצת צ.מ.ח המרמן, הקבוצה מאמינה ותומכת בעיר כרמיאל, אשר פיתוחה העתידי כולל בין היתר שכונות מודרניות חדשות, הקמת תחנת רכבת וכן הקמת אוניברסיטה גדולה שתשרת את הגליל כולו.

לדבריו, "צעדים משמעותיים אלו הופכים את העיר כרמיאל כבר היום לאטרקטיבית ביותר בקרב תושבי הצפון, ובעתיד הלא רחוק גם לתושבי המרכז והדרום. אנו זיהנו את הפוטנציאל הגלום בעיר ונמשיך להשקיע בבנייתה ובפיתוח התשתיות שלה, מתוך אמונה באיכות המקום ובאיכות התושבים שלו ומתוך כוונה להמשיך ולתרום לפיתוח הגליל".

חברת צ.מ.ח המרמן החלה בימים אלה בהליך הביצוע בפרויקט "מגדלי כרמיאלה", המהווה את שלב ב' של פרויקט המגורים כרמיאלה בשכונת רמת רבין בכרמיאל. שלב הביצוע מגיע לאחר שהקבוצה כבר החלה בשיווק הפרויקט ואף מכרה בחודש האחרון 4 יח"ד.

שיווק מגדלי כרמיאלה החל לאחר שהקבוצה סיימה את שיווקו של שלב א' בפרויקט כרמיאלה, אשר כלל 80 יח"ד, ואת שיווקו של פרויקט נוסף שבנתה הקבוצה בעיר, שכלל 72 יח"ד ו-2,000 מ"ר של שטחי מסחר ומשרדים.