משקיעים איטלקים רכשו את בית משלב ברחוב וייצמן בת"א תמורת 6 מיליון דולר

הבניין מיועד להקמת 22 דירות " פועלים לגיוס תמיכת השכנים לפרויקט פינוי בינוי

קבוצת משקיעים איטלקית רכשה את בית המשרדים משלב הממוקם מול מתחם בית לסין, ברחוב וייצמן 53 בצפון ת"א. הקבוצה שילמה כ-6 מיליון דולר עבור המבנה בן ארבע הקומות, ששטחו 1,700. המבנה כולל קומת קרקע מסחרית המושכרת לרשת סופר-פארם וכן 3 קומות עליונות המושכרות למכללת משלב.

הוועדה המקומית של ת"א אישרה בחודש נובמבר 2003 את שינוי ייעוד הבניין ממשרדים למגורים. על פי התוכנית, הבניין יהפוך לבית מגורים בן 22 דירות. הבניין נמצא בבעלות חברת עוז עתיד 60% ושמאי המקרקעין אחיקם ביתן 40%.

ל"גלובס" נודע, כי בכוונת המשקיעים לפנות לבעלי הדירות בבניינים הסמוכים, ולשכנעם שבאמצעות הריסת המבנים ניתן לאחד את החלקות ולזכות באחוזי בנייה מוגדלים, כנהוג בתב"עות של ת"א. בכוונת הקבוצה להקים במקום בניין מגורים שיכלול דירות יוקרה ולשווקו במחיר ממוצע של כ-6,000 דולר למ"ר.