יזמית הנדל"ן הכווייתית, Bayan Investment Company, מתכננת לבנות פרויקט של 1.2 מיליארד דולר בירדן, כחלק ממגמה של כניסה לשווקים ערביים נוספים.
היו"ר, Faisal Al Mutawa, אמר כי הוא מקווה שבקרוב יינתנו אישורים לבניית 4 מבנים מסחריים, מגדלי מגורים ומלונות. לדבריו, הוא מקווה שבתחילת יוני תיתן הממשלה הירדנית אישורים לפרויקטים.
לדבריו, השוק הירדני עדיין מוערך מתחת לשוויו, כך שהוא מהווה הזדמנות עסקית אטרקטיבית. לאחר קבלת האישורים, באיאן תגייס הון ממשקיעים ממדינות המפרץ הפרסי.
במקביל, בכירים בחברה מנהלים מגעים להשקעה גם בלוב, במסגרת החלטתם להשקיע בצפון אפריקה. משקיעים מהמפרץ הפרסי משקיעים מאות מיליוני דולרים מרווחי הנפט, בנדל"ן בירדן, עקב חוקים מקלים ועלויות נמוכות. באיאן השקיעה 2.6 מיליארד דולר בשנה האחרונה בפרויקטים של נדל"ן בקטאר, בחריין, וכוויית.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.