מלזיאן איירליינס סיסטם, חברת התעופה הגדולה במלזיה, הגיעה בשבוע שעבר להסכם בדבר מכירת בניין המשרדים שלה בקוואלה לומפור לחברת ניהול נכסים ממשלתית תמורת 130 מיליון רינגיט (35 מיליון דולר).
חברת התעופה תגרוף רווח חד פעמי של 46 מיליון רינגיט כתוצאה מהעסקה, והרווח שלה למניה יגדל ב-4 סנטים בשנת התקציב הנוכחית. החברה, הנתונה בשליטה ממשלתית, מוכרת נכסים, נתיבי טיסה ומפטרת עובדים בניסיון להתמודד עם הפסדים בגין עליית מחירי הדלקים. זאת תוך מאמץ להגיע בשנה הבאה למפנה חיובי ברווח.
החברה גייסה בחודש שעבר את שירותיה של חברת ריצ'ארד אליס, הספקית הגדולה בעולם של שירותי נדל"ן מסחרי, על מנת שתסייע לה למכור את נכסיה בחו"ל בניסיון לאושש את הרווחים. נכסי החברה בחו"ל כוללים 26 בנייני משרדים ומגורים בסין, תאילנד, הונג קונג, סינגפור, הפיליפינים, בריטניה והולנד. המסתכמים לשטח כולל של 924,348 מ"ר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.