אאורה תבנה ההרחבה בלוזית; קנתה מגרשים ב-1.3 מיליון ד'

חברת אאורה השקעות התקשרה אמש (ג'), באמצעות חברת-הבת נופי בראשית, עם מושב לוזית בהסכם לבניית 130 יח"ד על מגרשים של חצי דונם.

נופי בראשית תשלם לכונס הנכסים של המושב, עו"ד יצחק אבידני, 1.3 מיליון דולר בתוך 4 שנים מיום חתימת ההסכם.

מושב לוזית, הממוקם בין קריית גת לבית שמש באזור עדולם, יזם לאחרונה תוכנית להרחבת היישוב ע"י שינוי ייעוד המגרשים מחקלאות למגורים. במסגרת התב"ע, יחולק השטח ל-130 מגרשים בשטח של חצי דונם, המיועדים כל אחד לבניית יחידת דיור אחת.

במסגרת ההסכם שנחתם, נופי בראשית תבצע את כל פעולות התכנון והניהול, הפיקוח והביצוע במגרשי ההרחבה. נופי בראשית תשווק 100 מגרשים מתוך מגרשי ההרחבה. כמו כן תהיה בידה האופציה לרכוש את 30 המגרשים הנותרים, אם מושב לוזית לא יעשה זאת בתוך 45 יום ממועד אישור ההסכם.

הצדדים לעיסקה יגישו בימים הקרובים את ההסכם לאישור המשקם שמונה למושב במסגרת חוק ההסדרים.

חברת נופי בראשית מוחזקת בחלקים שווים ע"י אאורה ייזום נדל"ן וחברה בשליטתו של אמנון פחימה, אשר שימש עד לאחרונה כסמנכ"ל הכספים ומזכיר אאורה.