גב-ים השכירה בהרצליה ב-13.5-15.5 דולר למ"ר

בעיסקה נוספת במתחם, רשת התיווך הבינלאומית רילטי אקזקיוטיב פתחה את משרדיה הראשיים בשטח 170 מ"ר

חברת גב-ים, מקבוצת נכסים ובנין, השכירה משרדים בשטח כולל של כ-1,600 מ"ר במרכז גב-ים שבהרצליה פיתוח. בין השוכרים: חברת מיקרוסופט, חברת DSPG, קרן הון סיכון ניורון וונצ'רס, רשת התיווך הבינלאומית רילטי אקזקיוטיב ועוד.

חברת מיקרוסופט שכרה שטח של כ-560 מ"ר במתחם גב-ים בדמי שכירות של 13.5 דולר למ"ר, בחוזה לתקופה של בין שנתיים לחמש שנים; חברת ההיי-טק DSPG הגדילה את השטח אותו היא שוכרת מגב-ים בכ-510 מ"ר נוספים, ומעתה תחזיק 5,300 מ"ר במתחם. קרן הון סיכון ניורון וונצ'רס העתיקה את משרדיה להרצליה מתל אביב ושכרה שטח של כ-230 מ"ר.

בעיסקה נוספת במתחם, רשת התיווך הבינלאומית רילטי אקזקיוטיב פתחה את משרדיה הראשיים בשטח 170 מ"ר. מרבית החוזים נחתמו לתקופות של בין שנתיים לחמש שנים, בדמי שכירות של 15.5-13.5 דולר, למ"ר בהתאם לרמת הגמר של השטחים.