אם מישהו חיפש עוד הוכחה למצב שוק הנדל"ן היוקרתי, מדווחת היום (ב') גינדי החזקות על מכירת 54% מהדירות בפרויקט G Tel Aviv, 20 מתוך 37 הדירות במגדל, בשווי כולל של 231.8 מיליון שקל. החברה מציינת כי המכירות נעשו תוך 4 חודשים בלבד. במקביל אומרת החברה, כי בפרויקט גינדי הייטס בר"ג היא מכרה 55% מהדירות תוך חצי שנה מתחילת השיווק.
רכובה על גל ההצלחה, הודיעה היום החברה, המצויה בבעלות ארבעת ילדיו של הקבלן יגאל גינדי, כי היא "בוחנת בימים אלה יציאה לבורסה והנפקה גדולה ומשמעותית". את התהליך מלווה משרד עו"ד גולדפרב, לוי, ערן ומשרד רואי החשבון קוסט, פורר, גבאי את קסירר.
סמנכ"ל השיווק של החברה, שרון מומן, מסר כי במחצית השנייה של ינואר נמכרו 5 דירות נוספות בפרויקט G Tel Aviv בפינת הרחובות שאול המלך-אבן גבירול-השופטים בשווי כולל של 49.8 מיליון שקל.
מחירי הדירות מתחילים ב-2 מיליון דולר, אולם לדברי אבי גינדי, מבעלי החברה, מחיר הדירות התייקר ב-100-150 אלף דולר מדי חודש מאז תחילת השיווק. הקונה המפורסמת ביותר היא שרי אריסון שרכשה את 3 הקומות העליונות של הבניין תמורת 13 מיליון דולר, במחיר שיא של 18 אלף דולר למ"ר.
לדברי החברה, בפרויקט גינדי הייטס נמכרו מתחילת השנה ועד אתמול (א') 38 דירות בשווי כולל של 74 מיליון שקל.
לדברי ליטל גינדי-מטלון, שותפה נוספת בחברה, החברה מכרה בחודשים האחרונים 40 דירות בחודש בפרויקטים השונים שלה, בהיקף חודשי של 60 מיליון שקל.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.