חברת אל-הר הנדסה תבנה המלון בבניין המרובע במגדלי עזריאלי

תבנה עבור אפריקה ישראל 270 חדרי מלון 5 כוכבים על פני 13 קומות, בהשקעה של 20 מיליון שקל

חברת אל-הר הנדסה, מקבוצת קרדן נדל"ן, בונה את מלון קראון פלאזה סיטי סנטר של אפריקה ישראל, במגדלי עזריאלי, בתמורה לכ-20 מיליון שקל.

אל-הר מבצעת את עבודות הגמר למלון, המשתרע על פני 13 קומות במגדל המרובע.

המלון יכלול 270 חדרים ברמת 5 כוכבים דה-לוקס, שטחי שירות ושטחים ציבוריים בשטח כולל של 17 אלף מ"ר. אל-הר משמשת כקבלן ראשי ליתר העבודות, לרבות המערכות האלקטרו-מכאניות. משך ביצוע העבודות הוא שנה.

לאחרונה סיימה אל-הר גם את בניית השלד והמעטפת במגדל המרובע החדש בעזריאלי, המתנשא לגובה של 42 קומות. העבודות בוצעו בתמורה לכ-40 מיליון שקל. החברה הקדימה ב-4 חודשים את סיום העבודות לעומת לוח הזמנים שנקבע במקור.

אל-הר הנדסה נמצאת בבעלות של קרדן נדל"ן, חברת מסיקה חסון (בבעלות יוסי מסיקה ונחום לנגנטל) ובני הראל, המשמש כיו"ר משותף. החברה מנוהלת ע"י יוסי נתיב, ובונה פרויקטים בהיקף של כ-150 מיליון שקל בשנה.