הסינמה סיטי בראשל"צ יוצא לדרך: 21 אולמות בהשקעה של 200 מיליון שקל

המתחם, בהיקף 20 אלף מ"ר, קיבל את כל האישורים הנדרשים, והבנייה תחל בימים הקרובים * בעבר מסרה גזית גלוב כי ההכנסות הצפויות יהיו 18-20 מיליון שקל בשנה

לאחר ההצלחה של סינמה סיטי ברמת-השרון וההודעה באפריל השנה על המיזם המתוכנן, הודיעו אתמול (ג') גזית גלוב ישראל ויזמי הסינמה סיטי, חברת ניו ליאו סינמה, על יציאתו לדרך של מתחם בידור תרבות, כנסים וקולנוע של 20 אלף מ"ר בראשון-לציון.

גזית גלוב קיבלה את כל האישורים הנדרשים להתחלת העבודות ותחל בימים הקרובים בהקמת המתחם בצומת הרחובות משה דיין ואברהם בר במערב ראשון-לציון על קרקע בשטח של 17 דונם. המתחם יכלול 8,000-9,000 מ"ר של בתי קולנוע, 11-12 אלף מ"ר שטחי מסחר ו-2,500 מקומות חנייה.

פרויקט הסינמה סיטי בראשון-לציון קיבל את כל האישורים הנדרשים, והבנייה תחל בימים אלה. המתחם צפוי להיות הגדול והמתקדם במזרח-התיכון, ויכלול 21 אולמות קולנוע חדישים וכן אולמות ייעודיים להקרנות סרטי אימה, סרטי ילדים, הקרנות ב-360 מעלות וחמישה בתי קולנוע VIP. המתחם יהיה פתוח 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע. הצפי לסיום הפרויקט ותחילת פעילות הוא עד סוף 2008.

רונן אשכנזי, מנכ"ל גזית גלוב ישראל ובעלי הסינמה סיטי יעקב כהן ולאון ומשה אדרי הציגו אתמול (ג') בפני ראש עיריית ראשון-לציון, מאיר ניצן, את הפרויקט והודיעו לו על תחילת ביצוע הפרויקט בעלות כוללת של 200 מיליון שקל. בעבר מסרה גזית גלוב כי ההכנסות הצפויות מהפרויקט יהיו 18-20 מיליון שקל בשנה.