פי.אם.אס בהסכם הבנות לרכישת נכס מסחרי בשטוקהולם תמורת 236.7 מיליון שקל

העסקה לרכישת הנכס בהיקף 22 אלף מ"ר צפויה להיות מושלמת בחודש הבא בכפוף להשלמת בדיקת נאותות והסכם מימון

קבוצת P.M.S , העוסקת בתחום הנדל"ן המניב ומתמקדת בשבדיה, דיווחה אמש (ג') כי החברה הנכדה שבבעלותה המלאה הגיעה להבנות עם חברה שבדית לרכישת נכס בשוקהולם בתמורה כוללת של כ-390 מיליון כתר שבדי - 236.68 מיליון שקל. מדובר בנכס מסחרי הממוקם באזור הפיננסי החדש של בירת שבדיה אשר שטחו הכולל עומד על כ-22 אלף מ"ר, אשר ירכש מידי חברת Accome Invest.

חברת הנדל"ן הישראלית דיווחה כי הסכם על רכישת הנכס צפוי להיחתם במהלך החודש הבא, אך הוא כפוף להשלמת בדיקת נאותות, הכוללת גם בחינת ההיבט של איכות הסביבה, וחתימה על הסכם מימון עם הבנק המממן בתנאים כדאיים. בנוסף, הדירקטוריונים של החברות הרלוונטיות בקבוצה ושל החברה השבדית לאשר את הסכם הרכישה.

קבוצת P.M.S, שהנפיקה את מניותיה לציבור המשקיעים במאי האחרון, אז גייסה כ-85 מיליון שקל במניות ובאגרות חוב, ציינה כי הזכויות בנכס ישועבדו כבטוחה לצורך קבלת מימון לרכישתו מהבנק המממן. טרם נודעו תנאי הסכם המימון.

מאז הוקמה בשנת 2005, רכשה הקבוצה 10 נכסים מניבים בשטח כולל של 124 אלף מ"ר. המניה איבדה מתחילת השנה 15.7% מערכה. ביולי האחרון, נזכיר, מונה ניצב דוד צור, מפקד מחוז ת"א לשעבר במשטרה,לתפקיד דירקטור חיצוני בחברה.

פי.אם.אס