אלביט הדמיה: פלאזה סנטרס נכנסה למיזם משותף בתחום המגורים והמשרדים ברומניה

המיזם יקים חמישה פרויקטים בשלוש ערים ראשיות ברומניה * המחיר עבור חלקה של פלאזה במיזם הינו כ-6.9 מיליון אירו

אלביט הדמיה דיווחה היום כי חברת הבת פלאזה סנטרס נכנסה למיזם משותף עם חברת BAS בתחום המגורים והמשרדים ברומניה. BAS היא חברה פרטית, הפועלת בשוק הנדל"ן ברומניה, בעיקר בשותפות עם חברת אאורה הישראלית.

לצורך המיזם הוקמה חברה חדשה, JV Company, כאשר פלאזה תחזיק ב-50.1% ממנה ו-BAS תחזיק ביתרה, 49.9%.

JV תרכוש את בעלותה של BAS בחמישה פרויקטים קיימים למגורים ומשרדים בערים ראשיות ברומניה - בוקרשט, בראסוב ו-Ploiesti. פלאזה צופה כי ערים אלו עומדות בפני צמיחה משמעותית, בייחוד לאור ההשפעה הכלכלית החיובית של האיחוד האירופי על אזור זה. בעתיד, המיזם יאתר הזדמנויות פיתוח נוספות בערים אלו.

המחיר עבור חלקה של פלאזה במיזם הינו כ-6.9 מיליון אירו. BAS תשאר האחראית לניהול הפרויקטים שיקים המיזם.

שמעון יצחקי, נשיא אלביט הדמיה: "אנו מכירים היטב את השוק הרומני ומאמינים בו. שלוש הערים הללו נמצאות במיקום מצויין, מה שייצור ערך משמעותי עבורינו ולבעלי המניות".