יורם מוקדי מצטרף ל-HOT: מונה לסמנכ"ל אסטרטגיה וקשרי ממשל בחברת הכבלים

מוקדי, לשעבר יו"ר מועצת הכבלים והלוויין, היה בתקופת צינון של שנה ובחן באחרונה מספר הצעות עבודה

עכשיו זה סופי: יורם מוקדי מונה לסמנכ"ל אסטרטגיה וקשרי ממשל בחברת הכבלים HOT. כך נודע ל"גלובס". ההחלטה התקבלה בימים האחרונים, לאחר שבתקופה האחרונה בחן מוקדי - שהיה בתקופת צינון של שנה - מספר הצעות עבודה שקיבל.

במסגרת תפקידו החדש יהיה מוקדי אחראי על בניית האסטרטגיה של HOT. בנוסף, הוא יהיה אחראי לפיתוח קשרי ממשל מול הרשויות השונות. מוקדי יחל את עבודתו בתחילת חודש פברואר.

כזכור, לפני כשנה הודיע מוקדי על פרישתו מעמדת יו"ר מועצת הכבלים והלוויין, לאחר ששימש בתפקיד כ-3 שנים. פרישה זו בוצעה כשנה לפני תום הקדנציה המתוכננת.

קודם למינויו ליו"ר מועצת הכבלים והלוויין שימש מוקדי כמנהל המנהלת להסדרת השידורים, שהינה הזרוע הביצועית של המועצה, וקודם לכן שימש כשותף במשרד עורכי הדין חנן מלצר ושות', ועסק במשך 10 שנים בתחום התקשורת והמסחר.

מוקדי אמר היום (ג') בתגובה: "אני שמח על הצטרפותי לצוות המקצועי של HOT. אין ספק כי מדובר בתפקיד מאתגר באחת מהחברות המובילות והמרתקות בתחום התקשורת".

דוד קמיניץ, מנכ"ל HOT, אמר: "אין לי ספק כי ניסיונו של מוקדי בתחום הטלקום והמדיה יתרום לקידום מגוון תחומי הפעילות של חברת HOT במציאות התקשורתית המורכבת".

במהלך השנה האחרונה קיבל מוקדי מספר הצעות עבודה, בין השאר מקבוצת ענני תקשורת ומקבוצת בזק. אולם, החלטתו הסופית בעניין התקבלה רק בתום שנת הצינון שחלה עליו מתוקף תפקידו כיו"ר המועצה לשידורי כבלים ולוויין, אשר אחראית על הפלטפורמות מהבחינה הרגולטורית.

מאז פרישתו של מוקדי מתפקידו כיו"ר מועצת הכבלים והלוויין, ועד היום לא מונה יו"ר קבוע למועצה. במשך מספר חודשים שימשה נעמה הניג כממלאת מקום יו"ר המועצה, ולפני כשבועיים מונה לתפקיד ממלא המקום חבר המועצה וסמנכ"ל בכיר לדואר במשרד התקשורת, יגאל לוי. לפני כשבוע פרסם משרד התקשורת הודעה למועמדים המעוניינים להגיש מועמדותם לתפקיד זה, וזאת לאחר שלאחרונה מונתה ועדת איתור שתכריע בדבר המועמדים הסופיים.