הטלוויזיה החינוכית פרסמה חוות-דעת משפטית המתנגדת לסגירת התחנה

בחוות-הדעת נכתב כי בהצעת האוצר לסגירת הטלוויזיה החינוכית אינם מובאים נימוקים שיש בהם כדי להצדיק את סגירת התחנה או את הפסקת שידוריה

"בהצעת הממשלה לסגירת הטלוויזיה החינוכית נפלו פגמים רבים, אשר רובם ככולם אינם מאפשרים את יישום ההחלטה בפועל", כך עולה מחוות-דעת משפטית שהזמינה החינוכית, ושהגיעה לידי "גלובס", בעקבות כוונות האוצר להביא לסגירת התחנה.

כזכור, משרד האוצר מתכוון להביא בפני הממשלה הצעת החלטה לסגור את הטלוויזיה החינוכית בערוצים 23 (ערוץ הבית) ובערוץ 1 כבר באוקטובר הקרוב, ואת שידוריה בערוץ 2 החל מינואר 2009.

עוד נכתב בחוות-הדעת המשפטית שהוכנה על-ידי עורכי הדין דרור גל וגליה מרום ממשרד סטריקובסקי, גל, ברוך, פורת ושות', כי "מדובר בפגמים בהיבט של יחסי העבודה, בהיבט ההתקשרויות עם צדדים שלישיים ובהיבט של זכויות השידור. הדרך הנכונה אינה הורדת השידורים לאלתר, וזאת בטרם בוטלו התקנות באופן הנדרש על-פי דין לביטול התקנות. בכל מקרה היה צורך לבצע שימוע לטלוויזיה החינוכית כגוף בטרם מתקבלות החלטות שמשמען שינויי חקיקה גורפת ופגיעה בפעילותה. איננו סבורים כי פגישות שנערכו בין מנהלת הטלוויזיה החינוכית לבין שרי האוצר והחינוך הינן בבחינת שימוע שנעשה ובוצע כדין".

חוות-הדעת מתייחסת לכוונת האוצר להעביר את עצם סגירת הטלוויזיה החינוכית בטענה כי השידור של החינוכית בערוץ הבית, ערוץ 23, אינו מבוסס בחוק. בתגובה לכך מצויין בחוות-הדעת כי "הטלוויזיה החינוכית פועלת ומשדרת מכוח אלה: בערוץ 23 - בהתאם להוראות חוק התקשורת אשר קבע כי בעל רישיון לשידורי כבלים יקצה ללא תמורה אפיק מאפיקי מוקד השידור העומד לרשותו לשידורי הטלוויזיה הלימודית, וכי המועד להקצאה יוארך על-ידי שרי החינוך והאוצר אם מצאו כי נכון לעשות כן. בפועל חתמו שרי האוצר והחינוך על תקנות התקשורת באופן שתקופת ההקצאה לשידורי הטלוויזיה החינוכית היא לכל הפחות עד 1 ינואר 2009".

באשר לשידורה בערוץ 1 נכתב כי "בערוץ הראשון - בהתאם לחוק רשות השידור, הקובע בסעיף 44 כי תוכניות השידורים לבתי-הספר טעונות אישור שר החינוך והתרבות וכי האפיקים והתדרים העומדים לרשות המדינה ישמשו גם לשידורי הטלוויזיה הלימודית לבתי הספר. סקר החלוקה והשימוש באפיקים בין הצרכנים השונים יקבע בידי השר שהוסמך לכהן כאחראי על רשות השידור יחד עם שר החינוך והתרבות ושר התקשורת, ובמקרה של חילוקי דעות לעניין קביעת החלוקה כאמור תכריע הממשלה".

באשר לערוץ 2 נכתב בחוות-הדעת: "ערוץ 2 - בהתאם לחוק הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, הקובע כי יינתן לטלוויזיה הלימודית זיכיון ללא מכרז ומשניתן זיכיון כאמור יהיה דינה כדין בעל זיכיון למעט בסעיפים מסוימים בחוק. מאוחר יותר תוקן החוק באופן שקבע כי לטלוויזיה החינוכית זיכיון לשידור בערוץ השלישי לתקופות שלא יחרגו מתקופות הזיכיון לבעלי הזיכיון בערוץ השלישי".

עוד נכתב בחוות-הדעת כי "בהצעת ההחלטה לא מובאים נימוקים שיש בהם כדי להצדיק סגירת הטלוויזיה או הפסקת שידוריה, ומבלי שיתאפשר לגורם בטלוויזיה להשמיע דברה גם בפני מליאת הממשלה. הצעת ההחלטה מכילה מלל שאינו כולל נתונים מבוססים ומדויקים, והנקיבה במספר עובדי הטלוויזיה או בכך שהיא אינה מקיימת ייעודה באופן כללי, עלול להטעות את מקבל ההחלטות - קרי ממשלת ישראל, בבואה לקבל החלטה בדבר הפסקת השידורים ומבלי שהונחו בפניה כל ההיבטים לרבות נזקים אפשריים".

ממשרד האוצר נמסר בתגובה: "כל הצעות ההחלטה שהוגשו לממשלה לקראת הדיון על תקציב 2009, ובכלל זה הצעת ההחלטה לגבי סגירת הטלויזיה החינוכית, קיבלו את התייחסות הלשכות המשפטיות במשרד האוצר. בנוסף, בהתאם להצעת ההחלטה, מוקם צוות מקצועי לשם קיום הידברות עם נציגי העובדים בנוגע להשלכות המהלך על עובדי הטלויזיה החינוכית".