המסעדה הדרום אמריקנית קאזה דו ברזיל, שבבעלות המסעדן אבי כראל ועו"ד עידן שושן, שכרה 600 מ"ר במתחם המסעדות באזור התעשייה הישן בראשון לציון. החוזה נחתם ל-10 שנים, בדמי שכירות של 40 דולר למ"ר לחודש. ההשקעה בפתיחת המסעדה נאמדת בכ-850 אלף דולר. העיסקה נחתמה לפי שער של 4 שקלים לדולר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.