הצ'יפס שיימכרו השנה בגרמניה עלולים להיות קצרים משמעותית בגלל גל החום שצלה את גרמניה ואת מרבית מדינות אירופה לאורכו של חודש יולי - כך העריכה שלשום (ו') התאחדות החקלאים הגרמנים.
מזג-אוויר חם ויבש מקטין את יבול תפוחי האדמה הגדולים במיוחד, המשמשים לייצור הצ'יפס בעל האורך האידיאלי.
"תעשיית הצ'יפס וצרכני הצ'יפס צריכים להתכונן לצ'יפסים קצרים יותר", אמרה דוברת ההתאחדות, ורנה טלאר.
היא הוסיפה כי בשל היבול של תפוחי האדמה, שרובם יהיו השנה קטנים יחסית, רוב הצ'יפסים צפויים להיות באורך של 4.5 סנטימטר לכל היותר, לעומת האורך הממוצע שאליו התרגלו בדוכני המזון המהיר בגרמניה עד כה - 5.5 סניטמטר.
החקלאים בגרמניה מייצרים 11 מיליון טונות של תפוחי אדמה בשנה. 10% מתוך היבול הזה משמש לייצור צ'יפס.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.