מה מקבלים כשמשלבים אוזן המן וסופגניה? תורים ארוכים מאוד

פאני גרסון, מי שהמציאה את קרטיבי הפירות הטבעיים, פיתחה בימים האחרונים את ה"דונאטאשן" - אוזני המן מבצק דונאט בטיגון עמוק

דונאטאשן - אוזני המן מבצק דונאט / צילום: Alessandra Montalto
דונאטאשן - אוזני המן מבצק דונאט / צילום: Alessandra Montalto

פאני גרסון, יצרנית הממתקים הניו-יורקית-מקסיקנית שמוכרת לעולם בזכות הפלטאס שלה - קרטיבים טבעיים מפירות - מקבלת בימים האחרונים תהילת עולם מחודשת עם ההמצאה החדשה שלה, "דונאטאשן", אוזני המן עשויות מבצק סופגניה מטוגנות בשמן עמוק ועם מגוון מילויים מקוריים.

הדונאטאשן החלו להימכר רשמית אתמול (ד'), ערב חג פורים, במאפייה של גרסון בברוקלין, "Dough", והן נחטפות בדיוק כמו הקרונאט (קרואסון עשוי בצק דונאט) בשעתו. התורים כבר מתחילים להגיע לפינת הרחוב, והציבור הניו-יורקי מתרגש מאוד לקראת טירוף סביב מאפה טרנדי חדש.

משולשי הבצק התפוחים הפריכים מבחוץ אך פריכים מבפנים נמכרים בעלות של 3.5 דולר, והמילויים הזמינים כרגע הם ריבת אוכמניות או תותים, מוס לימון עם פרג או תערובת אגוזים ודבש. "לא מסורתי במיוחד, אבל השתמשתי בפרג עם הלימון", מסרה הוגת המאפה גרסון.

רוצה להשאר מעודכן/ת בנושא נתח שוק וצרכנות?
✓ הרישום בוצע בהצלחה!
צרו איתנו קשר *5988