חברת רולטיים קיבלה את הזכיון לשיווק שעוני אומגה וטיסו בארץ

עד לאחרונה יוצגו השעונים ע"י כלל טיים מקבוצת כלל סחר, שנמכרה לפדרמן

חברת רולטיים קיבלה את הזיכיון לשיווק שעוני אומגה וטיסו בארץ, בעקבות מגעים ממושכים, כפי שפורסם ב"גלובס".

שני המותגים יוצגו עד כה על ידי כלל טיים מקבוצת כלל סחר, שפעילותה נמכרה לאחרונה לאיש העסקים דייוויד פדרמן. זיכיון שעוני סווטש עבר אף הוא מכלל טיים לרולטיים, הנמצאת בבעלות משפחות ליסטנברג ופולטורק.

קונצרן השעונים השווייצרי SMH, לו שייכים המותגים האמורים, החליט להפסיק את ההתקשרות שלו עם חברת כלל שיווק ומסחר בעקבות היצוא המקביל שערכה החברה בשנים האחרונות למותגים אלה באירופה.

אומגה נחשב לאחד המותגים המובילים בעולם בתחום שעוני היד, לצד רולקס וקרטייה. מנכ"ל רולטיים, דודי פולטורק, אמר כי החברה מתכוונת להשקיע מאמצים שיווקיים בהחדרת המותגים לשוק. להערכתו, היקף המכירות של שני מותגים אלו יסתכם בכ-25 מיליון שקל ב-98'.

היקף שוק שעוני היוקרה בארץ נאמד בכ-20 מיליון דולר. היבואנים העיקריים הם: פדני, המייבאת את שעוני ברייטלינג, קרטייה, ריימון וייל ואחרים; רולטיים המייבאת את שעוני לונג'ין, מובאדו, סוויס ארמי, ארמיטרון, אן קליין ואחרים; כפריס - המייבאת את שעוני טאג הוייר ואחרים. «מאת זהבה דברת «חברת רולטיים קיבלה את הזכיון לשיווק שעוני אומגה וטיסו בארץ «עד לאחרונה יוצגו השעונים ע"י כלל טיים מקבוצת כלל סחר, שנמכרה לפדרמן