מנכ"ל תחנת הרדיו האיזורית "רדיו לא הפסקה", רפי רוזנפלד, עוזב בסוף 97' את תחנת הרדיו ויצטרף לצוות ההקמה של ערוץ טלוויזיה לווייני, שיפעל בצפון אמריקה.
רוזנפלד ישמש כמנהל התוכניות של חברת Channel) TIC The Israeli), תחנת טלוויזיה שתשדר מישראל לארה"ב וקנדה חבילות שידור ישראליות. התחנה תהיה בבעלות משקיעים ישראליים.
עוד נמסר, כי החברה כבר חתמה הסכמים עם גורמים משדרים בישראל, ותחל את שידוריה בחודשים הראשונים של 98'.
רוזנפלד, לשעבר עורך ב"ידיעות אחרונות", החל כמנהל תוכניות ב"רדיו ללא הפסקה" לפני כשנתיים. מספר חודשים לאחר מכן, מונה למנהל התחנה, בעקבות פרישתו של מיכאל קרפין.
התחנה נחשבת ל"סמן הימני" במאבק של תחנות הרדיו האיזוריות נגד הרשות השנייה, בגין אי טיפולה של הרשות בתחנות הפיראטיות. «אביבה קרול «מנכ"ל רדיו ת"א פורש «
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.