פלורידה: חברת דיסני מתכננת להקים פארק שעשועים אתגרי לצעירים

חברת דיסני מנהלת בימים אלה מו"מ לבניית פארק שעשועים אתגרי חדש לגילאי 7 עד 18, בו ייקחו בני הנוער חלק בפעילויות כמו רכיבה על סקייט-בורד, רולר בליידס, אופניים ועוד בעלות של כ-1,000 דולר לשבוע.

היקף ההשקעה בפארק נאמד ב-40 מיליון דולר והוא ישתרע על פני שטח של 600 דונם באיזור אגם בואנה ויסטה בפלורידה. הפארק עתיד להיבנות בין קומפלקס ספורט המשתרע על 550 דונם למלון האול סטאר בן 1,000 החדרים, ולצורך הפעלתו יידרשו כ-300 עובדים.

אם העיסקה בין דיסני לחברת Woodword Camp תצא לפועל, המרכז עתיד להיפתח בסוף שנת 2002 או בראשית שנת 2003. חברת הכבלים של דיסני, ESPN משדרת כבר מספר שנים תחרויות אקסטרים (ספורט אתגרי), והחברה צופה שהביקוש יצדיק את ההשקעה הגדולה.

לאחרונה פורסם, כי תעשיית הסקייט-בורד לבדה מגלגלת בארה"ב כ-5 מיליארד דולר בשנה, כש-20 מיליון איש לוקחים בה חלק, נתח שממנו תרצה חברת דיסני לנגוס לא מעט.