הכנס השנתי לחשבונאות שמארגנת הלשכה יתקיים בירושלים ב-5-2 בדצמבר, וכבר כעת היא פותחת במאמץ להבטיח שחברים רבים ככל האפשר ישתתפו בו, למרות המצב הבטחוני. את תוכנית הכנס הכינה ועדה בראשותו של אדוארד מנדלאווי, והמרכזת המקצועית שלו היא איריס שטרק.
במכתב לחברי הלשכה מציין עופר מנירב, כי מתכונתו של כנס ירושלים השנה שונה מזו של שנים קודמות, הן מבחינה תוכנית והן מבחינה ארגונית. בין היתר, ידון הכנס בניהול סיכונים, גילויי הדעת החדשים בביקורת, מתן אשראי ובטחונות וחותם האמון בסחר אלקטרוני.
חידוש מרכזי הוא קיומן של סדנאות וקבוצות דיון. חלקן יעסקו בנושאים מסורתיים, כגון שינויים מבניים במשרדי רואי חשבון, קליטת עובדים ומכשירים פיננסיים לעסק.
אחרות יהיו הרבה פחות שיגרתיות, לפחות ככל שמדובר במקצוע השמרני הזה: שיפור השירות, שפת גוף ואפילו אסטרולוגיה. לדעת מנירב, "כלים אלו הם בעלי חשיבות גדולה בעולם התקשורתי והמודרני, וביכולתם להעניק לנו יתרונות נוספים בתחומים רבים, כמו גם סיוע בכל הקשור להרחבת מעגל הלקוחות ושמירה על זה הקיים".
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.