חברת הסטארט-אפ הישראלית רדבנד (RedBend) מגייסת 5-10 מיליון דולר בסבב גיוס שני. כך נודע ל"גלובס". עוד נודע כי החברה קיבלה התחייבות להשקעה מהקרנות כרמל ונצ'רס ומאינפיניטי. בקווב טכנולוג'י שהשקיעה בעבר בחברה לא תשתתף בסבב הגיוס הנוכחי. עוד נודע כי רדבנד עומלת בימים אלו על הכנסת משקיעים חדשים לחברה, ומנהלת מו"מ להשקעה עם קרנות ישראליות וזרות. רדבנד סרבה להגיב לידיעה.
רדבנד מפתחת פתרונות לשיפור וייעול תהליך הפצה ועדכון תוכנה בערוצים האלקטרונים השונים, כגון אינטרנט, דואר אלקטרוני ותקשורת סלולרית. הפתרונות הטכנולוגיים של Red Bend מותאמים לכל הפלטפורמות, בכלל זה desktop, PDA ומכשירים סלולריים.
הטכנולוגיה של החברה מבוססת על אלגוריתם חדשני הנמצא בתהליך רשום כפטנט, המנתח לעומק את ההבדלים בין שתי גרסאות תוכנה שונות, ויוצר קובץ המכיל את השינויים שבוצעו בתוכנה ועל ידי כך מקטינה את גודל קבצי העדכון.
Red Bend הוקמה בשנת 1999, על ידי שרון פלג, סמנכ"ל טכנולוגיות בחברה. שרון שימש בעבר בתפקידי מחקר ופיתוח באפלייד מטריאלס, נשיונל סמיקונדקטור, אלרון ועוד. לחברה משרדים בראש העין, ישראל ובהיוורד קליפוניה, ארה"ב. החברה רשומה בישראל ומעסיקה 20 עובדים. המשקיעים בחברה הם כרמל ונצ'רס, שהובילה את סבב הגיוס האחרון של החברה, אינפיניטי קפיטל ובקווב טכנולוג'יס.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.